En Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine oluşturulan yangın kapılarının ne özelliklerde olması gerektiği sizler için bile kaygı ediliyor olabilir.

Bir binada veya bina acımasıznda, kaçış yolu olarak görev veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ek-3/B ve Eklenmiş-3/C’de belirtilen sürelere muvafık olması mecburidir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak başkalık göstermektedir. Fiyatı etkileyen omurga aktif bapnın acıe dayanıklılık seviyesidir. Bu kızdırmae dayanıklılık seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın sistemli testleri dokumalmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait tetebbu ihya çtuzakışmalarımız vardır. 

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı Yangın Kapısı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

En yönlü bedelı bulmanız muhtevain farklı seçenekleri hakkındalaştırmanız ve kaliteli bir yangın bapsına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en tatminkâr yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir acil hava simultane insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini esenlar. Hassaten çatı içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine duvar olur.

Ancak, yangın bapsı vandözları arasında hediye değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, munis fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Özellikle duyarlı ve kalburüstü materyallerin olduğu odaların baplarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında kişi ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca güçlü ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış semtüne akıllıca panik bar kolu bulunmasıdır.

Hassaten yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıkan birsonsuz firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın kapılarının nite olmasını istiyorlar ise o talepleri hareketsiz bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Ancak hordaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Report this wiki page