En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir emniyet özelliğidir ve yangın veya öteki ivedi durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını tedarik etmek sinein tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseriya çelik yahut demir üzere malzemelerden strüktürlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu manzara arama edilmelidir. 

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasen elan geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Için Kanun” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve hizmetı dahil yapmak üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini ana hatlarıyla belirtmektedir.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + karakol seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi vaziyet takkadak bapnın mümkün olan en az saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Niyet başkaca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim inkıbaz noktaları gibi dış unsurları da belirtmelidir.

Binalarda belli başlı standartlarda makam alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın merdiveni bapsı, bir yangın yerinde insanların binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Yangın en tehlikeli riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, âdemoğlu boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması önemli örutubet taşımaktadır.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen girizgâhlere karşı bir emniyet açığı olarak da görülebilir. Her ne derece yangın esnasında avlu kurtarıcı olabilseler de çalma methalimleri dâhilin muhataralı olabilirler.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin kanatı silsile opsiyonel olarak alınan hidrolik dizi ile henüz kesif istanbul Yanggın kapısı fiyatları kullanma sağlamlanabilir.

Report this wiki page